Politică de confidențialitate

Confidențialitatea datelor Dvs. cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale efamilie.ro,  în calitate de operator de date.
Dacă sunteți client al site-ului www.efamilie.ro  prelucrează datele Dvs. cu caracter personal astfel : pentru desfășurarea relației contractuale dintre Dvs. şi efamilie.ro, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe site, informarea Dvs. asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate si pentru trimiterea newsletter pentru cei abonati.

Prelucrarea datelor Dvs. în acest scop are la bază contractul încheiat între Dvs. și efamilie.ro, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor. Furnizarea datelor Dvs. cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract.

Prin completarea oricarui formular pus la dispozitie pe site-ul web www.efamilie.ro va exprimati acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal de efamilie.ro, in scopul de a fi contactat cu privire la solicitarea Dvs..

Vom folosi datele tale pentru :

- a vă livra produsele achiziționate de pe platforma noastră online.

- a trimite mesaje cu serviciile noastre prin e-mail sau sms, cu privire la actualizarea comenzilor Dvs.

- a trimite emailuri cu noutati si promotii periodice , doar pentru utilizatorii abonati la newsletter.

Pentru utilizatorii abonati la newsletter, care nu doresc sa mai primeasca informari pe adresa de email, este necesara trimiterea unui email la adresa: office@efamilie.ro iar datele dvs. vor fi sterse din baza noastra de date pentru newsletter, sau se poate face dezabonarea folosind butonul ”dezabonati” din corpul emailului.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram